Esittely

Tuija Laineelle ja tyttärelleni Jenni Laineelle on myönnetty Kennelnimi Jetulan 4.1.2012. Olemme käyneet Kasvattajan peruskurssin 2.-3.4.2011 ja Tuija kävi myös Kasvattajan jatkokurssin 1.2.2012. 

Kotipaikkamme on Askola, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla n.20 km Porvoosta. Pieni muotoinen kasvatus tapahtuu omakotitalossamme kotioloissa, joten koiramme ovat meille ensisijaisesti lemmikkejä/perheenjäseniä.

Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä luonteeltaan tasapainoisia ja rodunomaisia Kleinspitzejä, joten käytämme jalostuksessa rodunomaisia, terveiksi todettuja sekä hyväluonteisia koiria.

Olemme allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja olemmme Suomen Kennelliiton,  Pienpystykorvat ry:n sekä Suomen Kääpiökoirayhdistystyksen jäseniä.

Koiraharrastuksemme sai alkunsa 1998 jolloin ostimme ensimmäisen koiramme Labradorinnoutajan Pandail`s Taylor Maden. Vasta vuonna 2009 ostimme ensimmäisen Kleinspitzin Thomdy Dom´s Sagiran, joka vei meidän sydämen niin totaalisesti, että halusimme alkaa kasvattaa näitä koiria.